Mojoboats AB
For those about to fish - we salute you

Mojoboats AB startades av Robert Bertrandt och David Lundqvist. David är inte längre delaktig i företaget, men stolt ägare av en Tracker. Mojoboats har ambitionen att förse svenska fiskare med de bäst anpassade fiskebåtarna till de bästa priserna. Färdiga lösningar för en större fiskeupplevelse!
Mojoboats importerar Trackerbåtar, med tillbehör och motorer, direkt från USA och säljer båtarna, främst till krävande och seriösa sportfiskare i Sverige och övriga Norden. Har du frågor om Tracker eller om Mojoboats - kontakta oss gärna.

Tracker Boats - the world's best selling fishing boats.

Det finns många båtmärken på marknaden. Men, få är så specialanpassade för sportfiske och få är så välutrustade redan från början, till ett så bra pris. Därför har vi valt Tracker. En Tracker är en stabil fiskeplattform, en pålitlig båt i tuffa förhållanden och en smidig maskin som kryssar fram precis där du vill fiska. Läs mer om de olika båtarna och de som använder dem under "båtmodeller".

Om ägaren

Robert "Jenk" Bertrandt - gäddfiskare, med fina placeringar från flera stora tävlingar. Förgrundsfigur inom det moderna gäddfisket i Sverige. Har bidragit till att nya produkter både uppmärksammats och hamnat i Sverige. Grundade en gång Attitude Baits, men satsar nu helhjärtat på Mojoboats.se. Robert är född och uppvuxen i Sverige, men bor och verkar i USA och ansvarar för inköp, export/import och kontakt med tillverkare/distributör. Utbildad inom bland annat ekonomi och med 15 års erfarenhet av finansmarknaden i USA. Den kunskapen kommer väl till pass i Mojoboats.

Kontakta oss

Robert Bertrandt - robert@mojoboats.se
Jonas Karlsson - jonas@mojoboats.se
Allmänna frågor: info@mojoboats.se

Företagsuppgifter:

Adress:
Mojoboats AB
Berghamnsvägen 8
137 70 Dalarö
Tel: +46 (0) 70-274 38 84

Organisationsnummer:

556864-3190 (innehar F-skattsedel)

Bankgironummer:

774-4733