I vårt showroom och butik på Gjuterivägen 25 Pålsboda finns alltid mängder av båtar i olika modeller på display. Vi har även kajaker och kanoter, oftast även begagnade båtar. Här kan du också köpa din nya utombordare från Mercury eller Evinrude och trailer från TK eller Respo.

I vår butik visar och säljer vi varor från vår populära webshop Mojoshop och där finns bland annat marinelektronik från Lowrance och Humminbird, båttillbehör som till exempel grundvattensankarna PowerPole och Talon. Produkter från Cisco, RAM, Attwood, Bass Pro, BoatBuckles och Tempress samt mycket mycket mera.


Vi har öppet mån-tors 10-18, fre 10-17 och lördagar 10-13. Kontakta oss gärna på vårt växelnummer 0582-688800.


OBS! Under semestern fr.o.m helgen 29 juni till augusti har vi stängt på lördagar. I veckorna öppet som vanligt.

Båtar på display och i lager hos oss.


Vi har alltid båtar från Tracker, Grizzly, Nitro, Ranger, Mako mf.l på display i vår butik på Gjuterivägen 25. Kontakta oss för att veta exakt vilka modeller som finns hemma för stunden. Vi har ofta flera begagnade inbytesbåtar. För att se aktuella begagnade båtar vi har hemma vänligen besök vår Blocketbutik där vi lägger ut vad vi har till salu.

Båtar på väg hem till oss:


Vi beställer kontinuerligt alla modeller. Om vi inte har den modell du söker hemma eller påväg, går det givetvis utmärkt att beställa precis den båt du önskar med all tänkbar utrustning. Båtarna utrustas sedan med Svenska motorer från Evenrude eller Mercury.

Återförsäljare av Tracker Boats


Tracker Boats säljs även lokalt av våra återförsäljare Fishing Lords i Finland.