Grand Opening för vår nya butik helgen 18-20 januari!


I helgen öppnar vi vår nya butik och showroom med ett stort nyöppningsevent hela helgen! Massor av kända fiskeprofiler, kända varumärken och ett showroom fyllt med båtar och tillbehör finns på plats!
Gjuterivägen 25 i Pålsboda är vår nya adress (Tidigare Volkswagen-museet).


På plats finns bland annat Mattias Holgersson som visar nya Rapalaprylar, Niklaus Bauer som demar flugor och spön, Tobias Fränstam, Victor Söderberg, Tero Pakki, Oskar Willnersson, Jimmy Lindahl, Jan-O Fish-Eco, Robbo Nyttfiske. Sedan har vi trevliga folket från Evinrude, Navico/Lowrance, Comstedt/Humminbird/Minn Kota som svarar på frågor och visar nya produkter för 2019.


Verkstaden expanderar till hela våra nuvarande lokaler och tillsammans med nya butiken/showroom har vi nu tillsammans över 2000m2 yta och Nordens största showroom för sportfiskebåtar. De nya lokalerna ligger på Gjuterivägen 25 och dryga 500 meter från våra befintliga lokaler.


Öppettider eventhelgen: Fredag 13-19, Lördag 10-15 och Söndag 10-15. Välkomna!


info@mojoboats.se / Tel: 0582-688800


Våra nya adresser är från och med öppningen 18:e januari:


MOJOBOATS BUTIK: GJUTERIVÄGEN 25 • 697 32 PÅLSBODA.
MOJOBOATS VERKSTAD: KVARNGATAN 6 • 697 32 PÅLSBODA.
Telefonväxel nr för samtliga: +46 (0) 582-68 88 00

Mojoboats AB


Söker du en båt för fiske har du kommit rätt. Vi har Europas bredaste utbud av sportfiskebåtar. Hos oss hittar du allt från minsta fiskeanpassade kajak till stora trollingbåtar. I vårt showroom och butik i Pålsboda utanför Örebro som är Europas största butik för sportfiskebåtar och tillbehör hittar du båt och utrustning som passar just dig. Vi som jobbar på Mojoboats är alla hängivna fiskare och säljer bara båtar som vi själva vill fiska ifrån. Vi har ett brett kunnande och hjälper dig att välja rätt båt och utrustning.

Vi har agenturen i Skandinavien för världens största båttillverkare, White River Marine Group och vi saluför deras märken Tracker, Ranger, Nitro, Mako, Tahoe, Stratos, Triton, Suntracker, Regency och Ascend. Vi är deras största internationella dealer och har blivit utnämnda Top International Dealer sex år från 2012 till nu senast 2018. Utöver dessa märken erbjuder vi även båtar Benneteau och från svenska Ockelbo. Kajaker och kanoter från Ascend och stealth kayaks.

Vi är återförsäljare och serviceverkstad av Mercury och Evinrude och vi monterar endast Svenska motorer på våra båtar.


Butik och mojoshop.se


I vår butik, Mojoshop, som både finns som webshop och som fysisk butik i anslutning till vårt showroom, hittar du ett enormt utbud av allt man kan önska sig av tillbehör och marinelektronik men även reservdelar och och olja till din motor.
För att kunna erbjuda Europas största utbud har vi agenturen i Skandinavien för
Tempress - båttillbehör
Megaware - båttillbehör
St Croix - världens finaste fiskespön
Power-Pole - ankringssystem. Vi är Power-Poles enda certifierade garanticenter i Europa.
Cisco fishing systems - båttillbehör
Pro Charging Systems batteriladdare - En av världens största tillverkare av laddare
Bass pro shops - båttillbehör, fiskekläder, outdoor mm
Cabelas - båttillbehör, fiskekläder mm mm
Deck-it - monteringssystem
Immi - BoatBuckles system för fastspänning av din båt
Mojo Clothing - vår egen kollektion av kläder

Utöver detta erbjuder vi tillbehör, reservdelar, marinelektronik och utrustning från: Minn kota, Motorguide, Comstedt, Seastar, Lowrance, B&G, Simrad, C-Map, Humminbird, Navionics, QuickSilver, Attwood, Roypow, Mastervolt, Yachtsafe, Ram Mounts, TK trailer och Respo mm. Vi erbjuder även produkter från Byggplast och båtprylar.


Verkstad


I vår stora specialanpassade verkstad och monteringshall hjälper vår personal med alla förekommande arbeten på din båt, motor och utrustning. Vi är auktoriserade för både Evinrude, Mercury och Mercruiser men utför service och reparationer även på andra fabrikat. Vi har all ny teknik, datorutrustning och specialverktyg för att koppla upp och felsöka och avläsa din motor och vår personal är proffs på att hjälpa dig på bästa sätt. Vidare har vi servicebil och kan hjälpa dig med din båt på plats och vi har vinterförvaring och fullservice med hämtning, vinterförvaring och sjösättning av din båt.

Välkomna till oss på Mojoboats, vi ser fram emot att hjälpa dig.