Obs obs obs Breaking News:


Mojoboats håller priserna trots knasiga politiker!


Som ni kanske läst har det blivit ett handelskrig som drabbat båtbranschen med höjda tullavgifter på båtar från USA. Fördelen är då att ha världens största båttillverkare i ryggen samt att vi är deras största internationella dealer. De går in och hjälper oss när problem uppstår.


White River Marine Group (Trackerkoncernen) med ledande märken som Tracker, Nitro, Ranger, Mako, Triton, Legend, Tahoe, Suntracker, Stratos, Reata, Regency samt Outdoorkedjorna Bass Pro Shops och Cabelas går in och subventionerar våra båtpriser under tiden detta handelskrig pågår. Tillsammans med att vi prispressat fraktbolag för att vi ska kunna hålla konkurrenskraftiga priser åt våra kunder och att de tryggt ska kunna köpa båt utan att priserna kommer ändras efter att handelskriget slutat.


Vi kör därför på som vanligt och prishöjningarna kommer bara att bli de normala justeringarna som oftast kommer efter ny årsmodell. 2019 årsmodeller håller just nu på att släppas och Mojoboats har lagt förorder på ett stort antal båtar av 2019 årsmodell. Vi kommer att efterhand modellerna släpps, gå ut med vilka uppdateringar som kommer på modellerna och även ha riktigt schyssta förordererbjudanden.


För er som är sugna på båt fortare så kommer även ett stort antal båtar hem under sommaren som vi kan leverera under sensommaren. Välkomna!