Tracker och Rangers nyutvecklade gemensamma Deep-V skrov


Vi är riktigt stolta att erbjuda detta fantastiska skrov på våra aluminiumbåtar. Det ligger otroligt mycket kunskap och teknologi bakom denna perfektion. För snart två år sedan köpte Tracker som bekant upp Ranger Boats och har nu vid inflytten i Trackerfabriken utvecklat ett gemensamt V-skrov och robotsvetsad bottenplatta. De helsvetsade skroven har djup 20-gradig bottenvinkel (vilket t.ex Anytecs offshore båtar har) vilket gör att de skär grov sjö extremt bra. Nyutvecklade steglister som lyfter skrovet och extra breda sk ”reversed shines” som greppar i kurvor och gör båten väldigt sidostabil vid fiske. Skroven har effektiviserats så samtliga modeller har ökade fartresurser jämfört med tidigare modeller (Vilka redan hade riktigt bra skrov).


Båda fabrikat är rejält breda vilket gör att båtarna upplevs störst i klassen. Minst 2,54mm aluminium täcker de tryckskumfyllda skroven som är helt fria från trä eller nitar. Även skrovsidor håller minst 2,54mm vilket vissa tillverkare väljer att ha tunnare aluminium i. Man kan alltid jämföra kvalitet genom att kolla torrvikten på skroven. Tracker och Ranger är rejäla båtar och snålar inte på material.


De modeller som delar bottenplatta är Trackers ProGuide 16, 165, 175 och 185 (Targa har ett eget V-skrov baserat på samma teknologi). Rangers motsvarande VS modeller heter 1670, 1682, 1782 och 1882. För att särskilja märkena har Tracker valt att fortsatt hålla Rangermodellerna extra premium. Ranger är de enda aluminiumbåtarna som även kastdäck är byggt i aluminium, glasfiberkonsoler, extra skumfyllt skrov och mer lyx i detaljer. Skrovets sjöegenskaper är de samma om man väljer Tracker eller Ranger.


Ranger får nu även tillgång till Trackers patenterade pulver och klarlack Diamond Coat som är den starkaste lack på aluminiumbåtar idag. Tracker Boats har även marknadens bästa garantier med bl.a äkta livstids skrovgaranti utan åldersavdrag. Tracker Boats är världens största sportfiskebåtstillverkare och har funnits på marknaden i 40 år och kommer säkert finnas i minst lika många år till. Detta faktum och marknadsledande garantier gör Tracker och Ranger till riktigt trygga köp.


Fish the finest!