Victor Söderberg ny på St Croix hos oss!


Vi välkomnar Victor Söderberg som deltidsanställd hos oss! Han är sedan tidigare del av Team Mojoboats och arbetar på Sportfiskarna i Bromma.


Victor kommer bland annat sköta distributionen av St Croix spön mot kunder och butiker och diverse andra jobb hos oss. Är ni intresserade av St Croix spön eller vill kolla in hans nya Nitro Z17, tveka inte på att höra av er till victor[a]mojoboats.se eller på 0727-12 20 65.


Vi har ju haft distributionen av St Croix i Skandinavien under en längre tid, men kommer nu att göra en större satsning på varumärket och utveckla säljnätverket. Här följer lite information om fyra av deras fantastiska spöserier.

Legend Elite Musky


Spöserien som har vunnit priser för sina fina egenskaper, en serie som är något utöver gäddspön du testat förut.
Superlätta och tokstarka spön med en väldigt fin känsla rakt igenom. Denna serie lanserades 2016 och finns det finns sex olika spön i serien som täcker dina behov. Handbyggda med samma precision som de andra spöna från St Croix.

Legend Xtreme


31 modeller i denna top of the line serie för framförallt abborre/gös fisket, du kommer inte bli besviken på egenskaperna dessa spön levererar ut till fingertopparna. Kvalitet rakt igenom, lätta och känsliga med fin ryggrad.
Kommer i både haspel och multi utförande och vissa modeller går även att få som tvådelade.

Legend Tournament Musky


Serien med den klassiska blåa färgen som många förknippar med St Croix, omåttligt populära spön för gäddfiskare och med all rätt. Med namn som Lipstick, Slingblade, Top n tail, Downsizer, Long Ranger, från klassiska jerkspön till minst sagt rejäla 9 ft spön som kastar det mesta, finns det nio spön i denna serie och varje modell går att få i fullkork eller splitgrip.

Legend Tournament Bass


I denna serie hittar du framförallt ett par nya favoritspön till abborrefisket, det döljer sig även ett grymt gäddspö vid namn Swim bait (TBC710HF) missa inte det!
Du hittar spön till olika situationer och metoder i denna serie: jigg, crank, jerk, popper med mera. Bara din egen fantasi sätter stopp för vilka metoder du använder när du fiskar abborre.
20 modeller för multirulle och 7 för haspel, också i den klassiska blå legend tournament färgen.


Läs mer om St Croix spön på St Croix Rods.com.