Viktigt meddelande till våra kunder!


Vi har fått många frågor sista tiden angående den nya tullen och för att lugna våra kunder som köpt båt av oss går vi ut med detta klargörande:


Självklart kommer alla ni som köpt båt av oss inte att få betala en enda krona extra. Även om tullen drabbar just den båt ni beställt kommer ni inte få någon merkostnad då vi anser att detta inte ska drabba våra kunder. Man ska tryggt kunna beställa och köpa båt utav oss utan att vara orolig att det helt plötsligt kan dyka upp extrakostnader. Detta gäller även er som fått offerter med giltighetstid som inte gått ut.


Som vi tidigare nämnt, har vi med Tracker Marine Group, världens största båttillverkare som backar oss under handelskriget och kör därför på som vanligt och prishöjningarna kommer bara att bli de normala justeringarna som oftast kommer efter ny årsmodell. 2019 årsmodeller håller just nu på att släppas och Mojoboats har lagt förorder på ett stort antal båtar av 2019 årsmodell. Vi kommer att efterhand modellerna släpps, gå ut med vilka uppdateringar som kommer på modellerna och även ha riktigt schyssta förordererbjudanden.