Mojoboats AB är Tracker Boats Scandinavia och distribuerar exklusivt Amerikanska Tracker, Nitro, Ranger, Stratos, Triton, Mako, Legend och Tahoe-båtar i Skandinavien. Alla märken säljs direkt av oss. Mojoboats har blivit utsedda till Top International Dealer fem år i rad av Tracker Boats. Vi har även följande återförsäljare i Skandinavien som också säljer Tracker Boats i deras områden:

Tracker Boats är USA's största sportfiskebåtmärke och de enda som tillverkar robotsvetsade aluminiumbåtar med patenterad klarlack. Tracker kommer alltid frikostigt utrustade i grundutförande från smidigaste biltaksbåten, till grymmaste fiskemaskinen för tuffa vatten. Tracker är Världens mest sålda sportfiskebåt. Prova och känn på en så förstår du varför.

Nitro Boats, Ranger Boats, Triton Boats och Stratos Boats är glasfiberbåtar av yttersta kvalitet för den seriöse sportfiskaren och proffsen. Samtliga märken har både bass-tävlingsbåtar och multi-species modeller. De tre sistnämnda även en aluminium-serie.

Legendariska Mako Boats tillverkar stryktåliga båtar för kustmiljö i off och inshore-modeller. Båtarna fungerar såklart även utmärkt i insjöar. Tahoe Boats är lyxiga fritidsbåtar för bad, vattensport och fiske. 2017 års modeller på samtliga båtar. Garanti och CE-märkning ingår givetvis på alla våra modeller.

Våra båtar säljs tillsammans med Svenska Mercurys eller Evinrude motorer vilka vi båda är auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för. Båtarna säljs även med Minnkota eller MotorGuide-elmotorer, Lowrance eller Humminbird-elektronik, flera trailerfabrikat och allt du behöver till din ultimata fiskebåt.

Mojoboats säljer även exklusivt Tracker-ägda fiskekajaksmärket Ascend Kayaks i Skandinavien. Mojoboats har även Svenska distributionen av Amerikanska båttillbehörsföretaget Tempress och St. Croix spön.

Om ägarna


Robert "Jenk" Bertrandt - Grundaren av Mojoboats. Robert är född och uppvuxen i Sverige, men bor och verkar i Chicago, USA och ansvarar för inköp, export/import och kontakt med tillverkare/distributör. Utbildad inom bland annat ekonomi och med 15 års erfarenhet av finansmarknaden i USA. Robert är även förgrundsfigur inom det moderna gäddfisket i Sverige. Har bidragit till att nya produkter inom sportfisket både uppmärksammats och hamnat i Sverige.

Chrisse Ericsson - VD och jobbar heltid med Mojoboats och styr med det mesta. Särskilt båtförsäljning. Chrisse är även en mycket kunnig verkstadsmekaniker och har över 20 års erfarenhet i båtvarv och motorverkstäder.

Erik Ohlsson - Marknadsföring, webb och grafik. Annars gitarrist i rockbandet Millencolin och grafisk formgivare i sitt egna Eckhouse Design AB. Erik driver även fiskevårdsprojektet Ge Fan I Våra Vatten och ligger bakom många av de logos man ser i Svenska Sportfisket. T.ex ABU, Svart Zonker, Sportfiskarna, Söder Sportfiske, och Sporting. Baserad i Örebro.


Mia Ericsson - sköter ekonomin i Mojoboats.


Butik


Albin Sharghi - som just kommer från fyra års anställning hos CWC, är sedan sommaren 2017 vår nya produktchef på Mojoboats och sköter det mesta kring vår webshop och butik Mojoshop där han också kommer bredda sortimentet med nya produkter samt hjälpa till med försäljning av båtar. Albin är numera bosatt i Pålsboda och del av Mojoboats Fishing Team.


Verkstad


Kim Patriksson - Är vår heltidsanställde verkstadschef. Kim har tidigare jobbat som montör och besiktningskontrollant på Atlas Copco. Vår verkstadspersonal har serviceutbildning på både Mercury och Evinrude.


Service


Mikael Gustafsson Micke är vår servicechef och har ett tidigare förflutet som båtmekaniker på NE Marin och har stor erfarenhet av exakt det han nu jobbar med hos oss. Vår verkstadspersonal har serviceutbildning på både Mercury och Evinrude.


St Croix


Victor Söderberg - Bosatt utanför Stockholm och jobbar även på Sportfiskarna. Victor och Albin har hand om försäljning och distribution av våra St Croix spön.

Kontakta oss


Robert Bertrandt - robert@mojoboats.se
Chrisse Ericsson - chrisse@mojoboats.se
Erik Ohlsson - erik@mojoboats.se
Kim Patriksson - kim@mojoboats.se
Mikael Gustafsson - micke@mojoboats.se
Mia Ericsson - mia@mojoboats.se
Albin Sharghi - albin@mojoboats.se
Victor Söderberg - victor@mojoboats.se


Allmänna frågor: Använd kontaktformuläret nedan eller info@mojoboats.se


Vi har normalt öppet veckodagar mellan 9-18, ofta lördagar och ibland även söndagar. Planerar du ett besök, vänligen dubbelkolla att vi har öppet innan.


Båtförsäljning & butik:
E-maila eller ring Chrisse på 072-933 40 38.
E-maila eller ring Albin på 0708 - 89 22 97.


Verkstad & serviceärenden:
E-maila eller ring Kim på 0706-77 41 00.
E-maila eller ring Micke på 0722-22 65 34.


Besöksadress & företagsuppgifter:


MOJOBOATS
Kvarngatan 6
69732 Pålsboda (2 mil söder om Örebro)


Tel: +46 (0) 72-933 40 38


Organisationsnummer:
556864-3190 (innehar F-skattsedel)


Bankgironummer:
774-4733


Vi erbjuder finansiering via Ecster:Tracker Boats - The world's best selling fishing boats


Världens mest sålda sportfiskebåt. Få båtmärken på marknaden är så specialanpassade för sportfiske och få är så välutrustade redan från början, till ett så bra pris. En Tracker är en stabil fiskeplattform, en pålitlig båt i tuffa förhållanden och en smidig maskin som kryssar fram precis där du vill fiska. Läs mer om de olika båtarna och de som använder dem under "modeller".


Nitro Boats - Glasfiberbåtar av yttersta kvalitet!


Nitros Z-serie leder alltid inom performance, högteknologiska skrov och framför allt inom fishabilty. Det spelar ingen roll om du är en seriös utmanare på de största tävlingarna eller weekend angler, i Nitros Z-serie hittar du din drömbåt!


Mako Boats - Rejäla båtar för kust och hav!


Makobåtarna är legendariska i USA. De bygger både inshore och offshore-modeller i allra högsta kvalité.

Tempress - USA's ledande båttillbehörsföretag


Vi är exklusiva distributörer av Amerikanska Tempress i Sverige. Tempress är ledande inom båttillbehör på Amerikanska marknaden. Kolla in Tempress katalog här!


St. Croix Rods - Världens bästa spön


Bara prova ett så förstår ni vad vi menar. Vi distribuerar St. Croix till Skandinaviska sportfiskebutiker.


Sun Tracker - Flytande nöjesfält och fiskebåtar!


Pontonbåtarna i Sun Tracker-serien är stabila, fantastiska utflykstbåtar. Det är också grymma plattformar att fiska från. På de här läckra farkosterna tar du kompisgänget, eller tjocka släkten, ombord för heldagar på sjön. Perfekt för guider med större sällskap som både vill fiska men ändå ha en bekväm stund på sjön.

Kontakta oss

Namn

Epost

Ämne

Meddelande