Mojoboats AB


Är exklusiv Skandinavisk återförsäljare av världens största sportfiskebåtstillverkare: Amerikanska White River Marine Group, mest kända som Tracker Boats & BassPro Shops. Företaget äger även Nitro Boats, Ranger Boats, Triton Boats, Mako Boats, Stratos Boats, Legend Boats, Sun Tracker, Regency och Ascend Kajaker. Det vill säga några av världens absolut främsta och kändaste sportfiskebåtsmärken som även erbjuder marknadens tryggaste och generösaste garantier, vilka givetvis även gäller här i Sverige.

Mojoboats har vunnit Top International Tracker Dealer i fem år på raken och vi är WRMG's största dealer utanför USA.

Vi är återförsäljare och serviceverkstad av Mercury och Evinrude. Vi monterar endast Svenska motorer på våra båtar.

Mojoboats AB startades 2011 av Robert Bertrand. Robert har varit bosatt i USA senaste 25 åren och började importera Trackerbåtar till bekanta i Sverige. Numera ligger Mojoboats i Pålsboda utanför Örebro och har tre till delägare, bl.a VD Chrisse Ericsson och marknadsansvarige/AD Erik Ohlsson. Hos oss jobbar även tre heltidsanställda (Albin Sharghi - produktchef, Mikael Gustafsson - servicechef & Kim Patriksson - verkstadschef) och ett par deltidstjänster bland annat Victor Söderberg. Alla brinner för båtfiske och har bred kunskap inom både fiske, båtar och motorer. Vi erbjuder personlig och trygg service till alla våra kunder.

Mojoboats har även agenturen för St. Croix spön och Power-Pole grundvattenankare i Skandinavien.
Välkommen att kolla in våra båtar i vår butik och verkstad på Kvarngatan 6 i Pålsboda utanför Örebro!


Mojoshop.se


Mojoshop är vår onlineavdelning för tillbehör och produkter för båtar. Vi erbjuder mängder av tillbehör till din Amerikanska fiskbåt eller vilken båt som helst till mycket bra priser. Passa på att köpa tillbehör till din nybeställda båt direkt eller till din befintliga. Vi använder Svensk distribution som Navico och Comstedt eller direktimport från USA för de märken vi distribuerar så som BassPro Shops, BoatBuckes, Tempress, Megaware, KeelGuard och Cisco Fishing Systems. .

Om ägarna


Robert "Jenk" Bertrandt - Grundaren av Mojoboats. Robert är född och uppvuxen i Sverige, men bor och verkar i Chicago, USA och ansvarar för inköp, export/import och kontakt med tillverkare/distributör. Utbildad inom bland annat ekonomi och med 15 års erfarenhet av finansmarknaden i USA. Robert är även förgrundsfigur inom det moderna gäddfisket i Sverige. Har bidragit till att nya produkter inom sportfisket både uppmärksammats och hamnat i Sverige.

Chrisse Ericsson - VD och jobbar heltid med Mojoboats och styr med det mesta. Särskilt båtförsäljning. Chrisse är även en mycket kunnig verkstadsmekaniker och har över 20 års erfarenhet i båtvarv och motorverkstäder.

Erik Ohlsson - Marknadsföring, webb och grafik. Annars gitarrist i rockbandet Millencolin och grafisk formgivare i sitt egna Eckhouse Design AB. Erik driver även fiskevårdsprojektet Ge Fan I Våra Vatten och ligger bakom många av de logos man ser i Svenska Sportfisket. T.ex ABU, Svart Zonker, Sportfiskarna, Söder Sportfiske, och Sporting. Baserad i Örebro.


Mia Ericsson - sköter ekonomin i Mojoboats.


Butik


Albin Sharghi - är sedan sommaren 2017 vår nya produktchef på Mojoboats och sköter det mesta kring vår webshop och butik Mojoshop där han också kommer bredda sortimentet med nya produkter samt hjälpa till med försäljning av båtar. Albin är numera bosatt i Pålsboda och del av Team Mojoboats Fishing Team.


Verkstad


Kim Patriksson - Är vår heltidsanställde verkstadschef. Kim har tidigare jobbat som montör och besiktningskontrollant på Atlas Copco. Vår verkstadspersonal har serviceutbildning på både Mercury och Evinrude.


Service


Mikael Gustafsson Micke är vår servicechef och har ett tidigare förflutet som båtmekaniker på NE Marin och har stor erfarenhet av exakt det han nu jobbar med hos oss. Vår verkstadspersonal har serviceutbildning på både Mercury, Mercruiser och Evinrude.


St Croix


Victor Söderberg - Bosatt utanför Stockholm och jobbar även på Sportfiskarna. Victor och Albin har hand om försäljning och distribution av våra St Croix spön.

Kontakta oss


För alla typer av ärenden, ring vår växel på tel: 0582-688800


Robert Bertrandt - robert@mojoboats.se
Chrisse Ericsson - chrisse@mojoboats.se
Erik Ohlsson - erik@mojoboats.se
Kim Patriksson - kim@mojoboats.se
Mikael Gustafsson - micke@mojoboats.se
Mia Ericsson - mia@mojoboats.se
Albin Sharghi - albin@mojoboats.se
Victor Söderberg - victor@mojoboats.se


Allmänna frågor på mail: Använd kontaktformuläret nedan eller info@mojoboats.se


Vi har normalt öppet veckodagar mellan 9-18, ofta lördagar och ibland även söndagar. Planerar du ett besök, vänligen dubbelkolla att vi har öppet innan på vårt växelnummer: 0582-688800.


Besöksadress & företagsuppgifter:


MOJOBOATS
Kvarngatan 6
69732 Pålsboda (2 mil söder om Örebro)


Phone: +46 (0) 582-688800


Organisationsnummer:
556864-3190


Bankgironummer:
774-4733


Vi erbjuder finansiering via Ecster:Tracker Boats - The world's best selling fishing boats


Världens mest sålda sportfiskebåt. Få båtmärken på marknaden är så specialanpassade för sportfiske och få är så välutrustade redan från början, till ett så bra pris. En Tracker är en stabil fiskeplattform, en pålitlig båt i tuffa förhållanden och en smidig maskin som kryssar fram precis där du vill fiska. Läs mer om de olika båtarna och de som använder dem under "modeller".


Nitro Boats - Glasfiberbåtar av yttersta kvalitet!


Nitros Z-serie leder alltid inom performance, högteknologiska skrov och framför allt inom fishabilty. Det spelar ingen roll om du är en seriös utmanare på de största tävlingarna eller weekend angler, i Nitros Z-serie hittar du din drömbåt!


Mako Boats - Rejäla båtar för kust och hav!


Makobåtarna är legendariska i USA. De bygger både inshore och offshore-modeller i allra högsta kvalité.

Tempress - USA's ledande båttillbehörsföretag


Vi är exklusiva distributörer av Amerikanska Tempress i Sverige. Tempress är ledande inom båttillbehör på Amerikanska marknaden. Kolla in Tempress katalog här!


St. Croix Rods - Världens bästa spön


Bara prova ett så förstår ni vad vi menar. Vi distribuerar St. Croix till Skandinaviska sportfiskebutiker.


Sun Tracker - Flytande nöjesfält och fiskebåtar!


Pontonbåtarna i Sun Tracker-serien är stabila, fantastiska utflykstbåtar. Det är också grymma plattformar att fiska från. På de här läckra farkosterna tar du kompisgänget, eller tjocka släkten, ombord för heldagar på sjön. Perfekt för guider med större sällskap som både vill fiska men ändå ha en bekväm stund på sjön.

Kontakta oss

Namn

Epost

Ämne

Meddelande

Notice: A non well formed numeric value encountered in /customers/1/5/6/mojoboats.se/httpd.www/start/themes/mojo/footer.php on line 17 Notice: A non well formed numeric value encountered in /customers/1/5/6/mojoboats.se/httpd.www/start/themes/mojo/footer.php on line 17