Mojoboats AB


Söker du en båt för fiske har du kommit rätt. Vi har Europas bredaste utbud av sportfiskebåtar. Hos oss hittar du allt från minsta fiskeanpassade kajak till stora trollingbåtar. I vårt showroom och butik i Pålsboda utanför Örebro som är Europas största butik för sportfiskebåtar och tillbehör hittar du båt och utrustning som passar just dig. Vi som jobbar på Mojoboats är alla hängivna fiskare och säljer bara båtar som vi själva vill fiska ifrån. Vi har ett brett kunnande och hjälper dig att välja rätt båt och utrustning.

Vi har agenturen i Skandinavien för världens största båttillverkare, White River Marine Group och vi saluför deras märken Tracker, Ranger, Nitro, Mako, Tahoe, Stratos, Triton, Suntracker, Regency och Ascend. Vi är deras största internationella dealer och har blivit utnämnda Top International Dealer sex år från 2012 till nu senast 2018. Utöver dessa märken erbjuder vi även båtar Benneteau och från svenska Ockelbo. Kajaker och kanoter från Ascend och stealth kayaks.

Vi är återförsäljare och serviceverkstad av Mercury och Evinrude och vi monterar endast Svenska motorer på våra båtar.


Butik och mojoshop.se


I vår butik, Mojoshop, som både finns som webshop och som fysisk butik i anslutning till vårt showroom, hittar du ett enormt utbud av allt man kan önska sig av tillbehör och marinelektronik men även reservdelar och och olja till din motor.
För att kunna erbjuda Europas största utbud har vi agenturen i Skandinavien för
Tempress - båttillbehör
Megaware - båttillbehör
St Croix - världens finaste fiskespön
Power-Pole - ankringssystem. Vi är Power-Poles enda certifierade garanticenter i Europa.
Cisco fishing systems - båttillbehör
Pro Charging Systems batteriladdare - En av världens största tillverkare av laddare
Bass pro shops - båttillbehör, fiskekläder, outdoor mm
Cabelas - båttillbehör, fiskekläder mm mm
Deck-it - monteringssystem
Immi - BoatBuckles system för fastspänning av din båt
Mojo Clothing - vår egen kollektion av kläder

Utöver detta erbjuder vi tillbehör, reservdelar, marinelektronik och utrustning från: Minn kota, Motorguide, Comstedt, Seastar, Lowrance, B&G, Simrad, C-Map, Humminbird, Navionics, QuickSilver, Attwood, Roypow, Mastervolt, Yachtsafe, Ram Mounts, TK trailer och Respo mm. Vi erbjuder även produkter från Byggplast och båtprylar.


Verkstad


I vår stora specialanpassade verkstad och monteringshall hjälper vår personal med alla förekommande arbeten på din båt, motor och utrustning. Vi är auktoriserade för både Evinrude, Mercury och Mercruiser men utför service och reparationer även på andra fabrikat. Vi har all ny teknik, datorutrustning och specialverktyg för att koppla upp och felsöka och avläsa din motor och vår personal är proffs på att hjälpa dig på bästa sätt. Vidare har vi servicebil och kan hjälpa dig med din båt på plats och vi har vinterförvaring och fullservice med hämtning, vinterförvaring och sjösättning av din båt.

Välkomna till oss på Mojoboats, vi ser fram emot att hjälpa dig.

Om ägarna


Robert "Jenk" Bertrandt - Grundaren av Mojoboats. Robert är född och uppvuxen i Sverige, men bor och verkar i Chicago, USA och ansvarar för inköp, export/import och kontakt med tillverkare/distributör. Utbildad inom bland annat ekonomi och med 15 års erfarenhet av finansmarknaden i USA. Robert är även förgrundsfigur inom det moderna gäddfisket i Sverige. Har bidragit till att nya produkter inom sportfisket både uppmärksammats och hamnat i Sverige.

Chrisse Ericsson - VD och jobbar heltid med Mojoboats och styr med det mesta. Särskilt båtförsäljning. Chrisse är även en mycket kunnig verkstadsmekaniker och har över 20 års erfarenhet i båtvarv och motorverkstäder.

Erik Ohlsson - Marknadsföring, webb och grafik. Annars gitarrist i rockbandet Millencolin och grafisk formgivare i sitt egna Eckhouse Design AB. Erik driver även fiskevårdsprojektet Ge Fan I Våra Vatten och ligger bakom många av de logos man ser i Svenska Sportfisket. T.ex ABU, Svart Zonker, Sportfiskarna, Söder Sportfiske, och Sporting. Baserad i Örebro.


Mia Ericsson - sköter ekonomin i Mojoboats.


Albin Sharghi - Numera även delägare i företaget och som tidigare vår produktchef på Mojoboats. Albin sköter det mesta kring vår butik, Mojoshop samt hjälper till med försäljning av båtar. Albin, som är en mycket duktig fiskare och välkänd sportfiskeprofil, är numera bosatt i Pålsboda och del av Team Mojoboats Fishing Team.


Verkstad


Kim Patriksson - Är vår heltidsanställde verkstadschef. Kim har tidigare jobbat som montör och besiktningskontrollant på Atlas Copco. Vår verkstadspersonal har serviceutbildning på både Mercury och Evinrude.


Service


Mikael Gustafsson Micke är vår servicechef och har ett tidigare förflutet som båtmekaniker på NE Marin och har stor erfarenhet av exakt det han nu jobbar med hos oss. Vår verkstadspersonal har serviceutbildning på både Mercury, Mercruiser och Evinrude.


St Croix


Victor Söderberg - Bosatt utanför Stockholm och jobbar även på Sportfiskarna. Victor och Albin har hand om försäljning och distribution av våra St Croix spön.

Kontakta oss


För alla typer av ärenden, ring vår växel på tel: 0582-688800


Robert Bertrandt - robert@mojoboats.se
Chrisse Ericsson - chrisse@mojoboats.se
Erik Ohlsson - erik@mojoboats.se
Kim Patriksson - kim@mojoboats.se
Mikael Gustafsson - micke@mojoboats.se
Mia Ericsson - mia@mojoboats.se
Albin Sharghi - albin@mojoboats.se
Victor Söderberg - victor@mojoboats.se


Allmänna frågor på mail: Använd kontaktformuläret nedan eller info@mojoboats.se


Vi har öppet mån-tors 10-18, fre 10-17 och (lördag 10-13.*) Söndagar stängt. OBS! Under semestern fr.o.m helgen 29 juni till augusti har vi stängt på lördagar. I veckorna öppet som vanligt.
(Vår verkstad ligger kvar på vår tidigare adress Kvarngatan 6. Verkstaden har öppet vardagar 8-17.)


OBS: * Vi har ej öppet lördagar från och med mitten av november till lör 11 januari.!


Besöksadress & företagsuppgifter:


MOJOBOATS BUTIK
Gjuterivägen 25
69732 Pålsboda (2 mil söder om Örebro)


MOJOBOATS VERKSTAD
Kvarngatan 6
69732 Pålsboda (1000 meter från butiken)


Telefonväxel: +46 (0) 582-688800


Organisationsnummer:
556864-3190


Bankgironummer:
774-4733


Vi erbjuder finansiering via Ecster:Kontakta oss

Namn

Epost

Ämne

Meddelande