Mojoboats Pro Team Captain och tillika delägare i Mojoboats. Försöker konstant hitta fiskeluckor mellan spelningar, båtbestyr och artwork.

ERIK OHLSSON


Bor:
Örebro


Jobb/sysslar med:
Gitarrist i Millencolin. Formgivare i mitt egna företag Eckhouse Design. Driver Ge Fan I Våra Vatten tillsammans med Sportfiskarna. Delägare i Mojoboats, samt kapten för vårt grymma Pro Team!


Favoritfiskemetoder:
Spinnfiske.


Favoritfisk:
Gös och gädda.


Samarbetspartners:
Lowrance
Evinrude
MotorGuide
Subaru
WeSC
Vans
Von Zipper
Nixon
Mizu bottles
Mastervolt
Atlantica Båtförsäkringar

Vilken båtmodell har du:
Nitro Z18 med Evinrude E-Tec G2 150hk HO.


Varför valde du denna modell:
Har ägt flera av våra båtmodeller. Började med en Tracker V16 SuperGuide som jag älskade, men har för varje år bytt upp mig till en annan modell. Nu har jag äntligen hittat helt rätt trots att jag varit mer än nöjd med samtliga båtar! Alltid velat ha en bassbåt och jag tycker storleken på Z18 är helt perfekt. En stor båt men inga problem att hantera själv. Massor av förvaring gör fisket så enkelt. Man kan ha ett rent rymligt kastdäck, men ändå halva sin fiskeutrustning i de generösa stuvfacken. Fartresurserna är helt grymma. 54 knop gör den under optimala förhållanden med sitt otroliga NVT-skrov. Annars en skön marchfart på 40-45 där motorn inte behöver jobba speciellt mycket. På tal om motorn, Evinrude G2 150 HO tar upp båten extremt snabbt i plan. HO betyder mellan 25-30 hästar till på denna modell så närmare 180 kusar gömmer sig under kåpan. Familjen älskar den även som grym badbåt!


Extrautrustning/Elektronik:
Hot Foot pedal
2st Lowrance HDS Carbon 12"
Structure scan 3D
2st Power Pole Blade
MinnKota Ultrex 24v
3st Mastervolt 100Ah Li-Ion-batterier.


Följ Erik på Instagram: eckhouse

Erik, Albin och ProGuide WT i Ge Fan I Våra Vatten TV avsnitt 6

Erik, Albin och SuperGuide i Ge Fan I Våra Vatten TV avsnitt 4.