Mojoboats AB är Tracker Boats Scandinavia och distribuerar Amerikanska Tracker och Nitrobåtar till våra återförsäljare i Skandinavien:Tracker Boats är USA's största sportfiskebåtmärke och de enda som tillverkar robotsvetsade aluminiumbåtar med patenterad klarlack. Tracker kommer alltid frikostigt utrustade i grundutförande från smidigaste biltaksbåten, till grymmaste fiskemaskinen för tuffa vatten. Tracker är Världens mest sålda sportfiskebåt. Prova en så förstår du varför. Nitro Boats är glasfiberbåtar av yttersta kvalitet i både bass-tävlingsbåtar och multi-species modeller.

Våra båtar kommer vanligtvis tillsammans med Mercurys motorer genom Brunnswick Sverige, Minnkota eller MotorGuide-elmotorer, Lowrance-elektronik, flera trailerfabrikat och allt du behöver.

I egenskap av Tracker Boats Scandinavia har vi även Skandinaviska distributionen av brutala havsmaskinerna Mako Boats, lyxiga fritidsbåtarna Tahoe boats och fiskekajakerna Ascend. Nytt hos oss för i år är även prestigemärket Ranger Boats och dess sidomärken Triton Boats och Stratos Boats. Dessa märken går att köpa direkt via oss på Mojoboats.

2016 års modeller på samtliga båtar. Garanti och CE-märkning ingår givetvis på alla våra modeller.

Mojoboats har även Svenska distributionen av Amerikanska båttillbehörsföretaget Tempress och St. Croix spön.

Missa inte Sportfish Masters Stockholmsdeltävling i Mälaren 21a maj där vi är värdar. Start och målgång är precis vid våra återförsäljare Skanstull Marin. Anmäl er på http://2016.sportfishmasters.se/kval/nyheter/stockholm-21-maj/ Mojoboats Pro Team Håkan Franson har ordet:
Mojoboats inbjuder till Mojoträff i undersköna Kindabygden. Vi kommer att bo på Ryda gård där vi under två dagar kommer att umgås, prata båtar samt fiska. Flera från Mojoboats Pro Team kommer även vara med. Fisket bedriver vi i Åsunden, en 3 mil lång sjö med många vikar och stora djup. Maxdjupet ligger på hela 62 meter. Sjön håller ett mycket gott bestånd av abborre samt ett bra gösfiske med hög medelvikt. Det finns även gott om gäddor för de som föredrar det fisket. Största gäddan förra säsongen för egen del vägde 10,2 kg.

Ryda gård är belägen strax intill det lilla samhället Björkfors. Boendet är i toppklass med god mat och sjöutsikt. Ryda.se
När!? Vi kör helgen 2-3 Juli. Medtag gott humör så kommer detta bli en höjdare!

Frågor och bokning angående detta arrangemang besvaras av Håkan Franson på telefon 0708-169370 eller via mail på hakan.f65@gmail.com. Det går även bra via pm på Facebook.
Vi ses!
Mvh Håkan Mojoboats Pro Team - Mangeboy:
Magnus ”Mangeboy” Lindgren är kanske främst känd för sitt betesbyggande där han är både stilbildare och Svensk pionjär på området. Grym fiskare vet alla även om att han är!
Följ Magnus på: 79baits Mojoboats Pro Team - Håkan Franson:
En legend inom vertikal, spinn och pimpelfiske! Mycket mångsidig sportfiskare med mycket erfarenhet av allt inom sporten. Håkan har varit med från starten av Mojoboats och kört två Tracker Laker. I år har han just bytt upp sig till en Tracker ProGuide V16 Tiller.
Följ Håkan på: hakan_franson Mojoboats Team Captain - Erik Ohlsson:
Mojoboats Pro Team Captain och tillika delägare i Mojoboats. Försöker konstant hitta fiskeluckor mellan spelningar, båtbestyr och artwork.
Följ Erik på: eckhouse Mojoboats Pro Team - Albin Sharghi: Albin Sharghi:
Mycket skicklig sportfiskare och alltid i framkant med nya tekniker. Albin är ett mycket välkänt ansikte i Sportfiskesverige och syns ofta i media som t.ex Perch Pro. Även grym produktutvecklare för CWC. Albin kör en Nitro Z6.
Följ Albin på: albin_cwc Mojoboats Pro Team: Rikard Jonsson:
Tidigare gösvertikalkungen har sadlat om till uteslutande spinnfiske vilket han gör med bravur! Ständiga rapporter om 10+ fiskar på spinnfisket har gjort att Rikard nu sålt sin ProGuide V16 WT och kommer köra Sveriges första Tracker 190TX Basstracker!
Följ Rikard på jonssonrikard Team Mojoboats South:
Oskar, Jonas och Mikael är fortfarande förhållandevis okända i Svenska Sportfiskescen, men med imponerande fångster och tävlingsresultat kommer detta mycket snart ändras!
Följ Team Mojoboats South på:
Jonas: jonashammarstrom
Oskar: oskarwilnersson
Albins Ascend kajak redo för att köras till hett fiske utanför Sportings predatormässa! (Uppdaterad)Kolla in Team Mojoboats Albin Sharghis nya Ascend Kajak och Erik Ohlssons Tracker ProGuide 16 WT utanför Sportingbutiken i Örebro vid Ica Maxi Eurostop. Öppentider är 10:00 - 17:00. (Erik dyker upp efter lunch med båten)
Eriks Tracker ProGuide v16 WT utanför Sportings predatormässa.