Kontakta oss

Kom i kontakt med oss!


  DRT – Division Rebel Tackles. Japanska finessbeten där allt är genomtänkt ut i minsta detalj.

  En revolution i swimbaits är här. Och här för att stanna! DRT Klash är ett otroligt mångsidigt bete med näst intill oändliga möjligheter för presentation och fiskedjup. Klash har tagit bass-scenen med storm, detta över hela världen. DRT’s motto för Klash lyder ”One Bait – All Fields”, och det är precis vad detta bete gör, täcker alla situationer.

  Beten som är eftertraktade över hela världen och svåra att komma över.

  Låt oss gå in djupare på vad det är som gör Klash unik. Först och främst är detta ledade swimbait designat så att det kastar långt tack vare att bakre delen är både kortare och lättare än övriga betet. Traditionella swimbaits har en tendens till att snurra i kastet, detta är inte fallet med Klash. För det andra är bakre delen vridbar 90 grader åt vardera håll, vilket gör att betet lättare vänder sida till sida. I kombination med detta är skeden som ingår i förpackningen avtagbar och tailen är modulär.

  Med sked = Crankbait med bra bellyflash, dyker till ca 1,5-2m vid rak inspinning men går att twitcha med sida-sida-gång. Monteras skeden loss får du med ”vev-jerk” en sida-sida-gång med mycket bellyflash och fiskedjup 1-1,5m. Sista delen i pusslet är den unika Klash-tailen. Ur förpackningen vänd uppåt, Mode A, ger ovan nämnda attribut. Vänder du tailen nedåt, Mode B, och tar ur skeden får du långa glides med stabilare gång. Fiskedjup 0,3-1m.

  Som grädde på moset kan även två andra typer av skedar, Deep Lip och Roll Lip köpas bredvid, samt en V-tail. Dessa tillbehör ger Klash ytterligare en handfull nya rörelsemönster! Ett exempel, Roll Lip med V-tail, ger en unik vaggande rullande gång kallad Yota-maki, stekhett i kallt vatten!

  Klash 9 på bilden är 23cm lång och väger 116g. Betet är lågt flytande, och sjunkhastighet kan enkelt justeras genom att fästa tungstenssänken i främre eller bakre kroköglan.

  DRT – Klash

  Se Mike Gilbert från Working Class Zero göra en riktig djupdykning i DRT Klash.

  Vi får hem DRT’s eftertraktade beten i begränsade upplagor med jämna mellanrum.
  Mojoshop.se ser du alltid aktuellt produktsaldo.

  VTS 7, är till utseendet ett ”fluke-style bait” eller ”soft jerkbait” vilket är ett bete man kan jerka och twitcha. Men VTS 7 är ett mer avancerat bete än så, läs mer nedan.

  VTS 7 är 7″, 17,8cm lång och har en profil som är något bredare och högre än en traditionell ”fluke”. Framifrån påminner formen om ett båtskrov med utsvängande sidor. Dessa ger betet mer än profil, det bidrar också till bättre häng och glide i vattnet!

  VTS 7 kan riggas offset med en swimbait-krok (vi rekommenderar Owner Beast i storlek 6/0), och då jerkas & twitchas med pauser eller vevas hem med konstant intagning. Vid spinnstopp vaggar den förföriskt i sjunket. För att framskynda detta och/eller för att få betet att sjunka fortare kan du använda tungsten nail sinkers att trycka in i betet bakom kroken. Vill du ha en snabbare presentation kan du spinna den snabbt och göra kortare pauser. Vid snabb inspinning börjar hela betet simma i tajta vibrerande rörelser! Sjukt hett! Likaså vid lättare twitchar och i sjunket så vibrerar den tunna stjärtfenan.

  DRT – VTS 7

  Se betets röreler i vatten. Mer info och video finns på Mojoshop under DRT – VTS7.

  DRT Tiny Klash | Craw

  Till produkten på Mojoshop

  DRT VTS 7 | Purple Winny 5-pack

  Till produkten på Mojoshop

  DRT Klash Joker | Tsuchinoko

  Till produkten på Mojoshop