Kontakta oss

Kom i kontakt med oss!


  Om oss

  Mojoboats AB

  Söker du en båt för fiske har du kommit rätt. Vi har Europas bredaste utbud av sportfiskebåtar. Hos oss hittar du allt från minsta fiskeanpassade biltaksbåt till stora proffesionella bassbåtar.

  I vårt showroom och butik i Pålsboda utanför Örebro som är Europas största butik för sportfiskebåtar och tillbehör hittar du båt och utrustning som passar just dig. Vi som jobbar på Mojoboats är alla hängivna fiskare och säljer endast båtar som vi själva vill fiska ifrån. Vi har ett brett kunnande och hjälper dig att välja rätt båt och utrustning. Vi är återförsäljare och serviceverkstad av Mercury och Evinrude och vi monterar endast Svenska motorer på våra båtar.

  Mojoboats har agenturen i Skandinavien för världens största båttillverkare, White River Marine Group. Vi saluför samtliga deras båtmärken Tracker, Ranger, Nitro, Mako, Tahoe, Triton, Suntracker och Regency.

  Vi är WRMG’s största internationella dealer och har blivit utnämnda Top International Tracker Dealer tio år från 2012 till nu senast 2023.

  Butik och Mojoshop.se

  I vår butik Mojoshop, som både finns som webshop och som fysisk butik i anslutning till vårt showroom, hittar du ett enormt utbud av allt man kan önska sig av tillbehör och marinelektronik men även reservdelar och till exempel olja till din motor.

  Vi har skandinaviska agenturen för flera unika produkter till båtar och fiske. Läs mer om våra produkter och butik via menyn ovan.

  Verkstad

  I våra specialanpassade verkstad och monteringshallar, hjälper vår personal dig med alla förekommande arbeten på din båt, motor och utrustning.

  Vi är auktoriserade för Mercury och Evinrude men utför service och reparationer även på andra fabrikat.

  Vi är även auktoriserat servicecenter för Power-Pole, Minn Kota och Cannons produkter.

  Läs mer om vår verkstad och boka in service under menyn verkstad.

  Om ägarna

  Robert Bertrandt

  Grundaren av Mojoboats. Robert ”Jenk” Bertrand är född och uppvuxen i Sverige, men bor och verkar i Chicago, USA och ansvarar för inköp, export/import och kontakt med tillverkare/distributör. Utbildad inom bland annat ekonomi och med 15 års erfarenhet av finansmarknaden i USA. Robert är även förgrundsfigur inom det moderna gäddfisket i Sverige. Har bidragit till att nya produkter inom sportfisket både uppmärksammats och hamnat i Sverige.

  Chrisse Ericsson

  VD och jobbar heltid med Mojoboats och styr med det mesta. Särskilt båtförsäljning. Chrisse är även en mycket kunnig verkstadsmekaniker och har över 20 års erfarenhet i båtvarv och motorverkstäder.

  Erik Ohlsson

  Marknadsföring, webb och AD. Annars gitarrist i rockbandet Millencolin och grafisk formgivare i sitt egna Eckhouse Design AB. Erik driver även fiskevårdsprojektet Ge Fan I Våra Vatten och ligger bakom många av de logos man ser i Svenska Sportfisket. T.ex ABU, Sportfiskarna, Söder Sportfiske, och Sporting. Baserad i Örebro.

  Albin Sharghi

  Albin är produktchef och sköter det mesta kring vår butik, Mojoshop samt hjälper till med försäljning av båtar. Albin, som är en mycket duktig fiskare och välkänd sportfiskeprofil, är numera bosatt i Pålsboda och del av Team Mojoboats Fishing Team.

  Vår personal

  Patrik Löfgren

  Verkstadsansvarig och ansvarar för bokningar av alla verkstadsjobb, garantiärenden, kvalitetskontroll och reservdelar. Patrik har ett förflutet på bland annat NE Marin och har stor kunskap och mångårig erfarenhet från marinbranschen.

  Kim Patriksson

  Kim har jobbat med oss sedan vi etablerade våra första lokaler i Pålsboda. Tidigare jobbat som montör och besiktningskontrollant på Atlas Copco. Vår verkstadspersonal har serviceutbildning på både Mercury och Evinrude.

  Eddie Sannes

  Sköter vår butik och Mojoshop online. Eddie är en duktig och inbiten sportfiskare som har utbildning inom området från Forshaga-akademin. Tveka inte att kontakta Eddie om frågor gällande alla våra produkter!

  Kontakta oss

  För alla typer av ärenden, ring vår telefonväxel: +46 (0) 582-688800

  För allmänna frågor på mail, använd kontaktformuläret här på sidan eller info@mojoboats.se

  Besöksadress & företagsuppgifter:

  MOJOBOATS BUTIK & VERKSTAD
  Gjuterivägen 25
  69732 Pålsboda
  (2 mil söder om Örebro)

  Organisationsnummer:
  556864-3190

  Bankgironummer:
  774-4733

  Vi erbjuder finansiering via Swedbank: