Kontakta oss

Kom i kontakt med oss!


  Mercury

  Mercury är kända för sina pålitliga fyrtaktsmotorer. Vi erbjuder samtliga Mercurys modeller från 2,5hk upp till 600hk. Vi säljer endast motorer via Svenska Brunswick till våra båtar. Mojoboats är återförsäljare och auktoriserad serviceverkstad för Mercury.

  Vi har ofta begagnade motorer hemma i butiken för omgående leverans. Kontakta oss här för att se vad vi har hemma just nu eller besök vår Blocketbutik!

  Förklaring av Mercurys bokstavsförkortningar:
  E = Elstart
  M = Manuel start
  L = Lång rigg
  H = Tiller/Rorkult
  PT = power trim och tilt  

  Vi erbjuder samtliga Mercurys motormodeller i vårt sortiment. Både korta och långa rigglängder. Rorkult eller fjärreglage för styrpulpet. Vi håller alltid mycket bra priser på nya motorer. Kontakta oss för pris på önskad modell.

  Vi har även riktigt bra paketpriser inklusive montering av motor i vår auktoriserade fullserviceverkstad. Kontakta oss för exakta priser på den modellen du önskar.

  I vår butik och på Mojoshop.se hittar du alla tillbehör till din Mercury så som service-kit, oljor, propellarar och impellrar, VesselView och annan elektronisk utrustning. Fri frakt över 500kr från Mojoshop.

  Läs mer om samtliga Mercurys modeller på Mercury Marine Sveriges hemsida.

  25 hk FourStroke
  30 – 60 hk FourStroke
  200 – 225 hk FourStroke
  250 – 400 hk Verado
  2,5 – 25 hk FourStroke
  25 – 40 hk Jet
  115 – 150 hk ProXS
  175 – 300 hk ProXS V8