Kontakta oss

Kom i kontakt med oss!


  Hitta din drömbåt bland våra båtmärken

  Tracker

  Tracker Boats är världens största aluminiumsbåt-tillverkare och tillverkar faktiskt flest sportfiskebåtar i hela världen. Tracker är kända för sina robotsvetasade skrov som saknar både trä och nitar. Bästa garantierna bland aluminiumbåtar. Tysta och säkra skumfylda skrov med fantastiska sjöegenskaper.

  Se modeller

  Nitro

  Performance är rätt ord att beskriva Nitro som både finns i snabba högteknologiska bassmodeller samt Deep-V modeller för stora vatten och vattenskidsport. Nitros båtar är byggda i glasfiber med en konstruktion i 100% kompositmaterial med förstärkningar i rostfri metall. Gelcoaten i både solid färg eller djup flakemetallic ger skovets detaljer en otrolig finish. Sedan finns även färgalternativet "Custom Color" där du kan designa din egen Nitro med tusentals olika färgkombinationer.

  Se modeller

  Ranger

  Legendariska Ranger Boats är välkända för sin kvalitet och det där lyxiga extra. I 50 år har deras breda utbud av båtar varit en favorit i USA. Skrovkonstruktionen är helt i komposit med förstärkningar i rostfri metall. Inget trä i konstruktionen. Alla håligheter i skrovet är skumfyllt för att klara Amerikanska NMMA® & U.S. Coast Guard's flytkrav. Skummet ger även båten ökad vridstyvhet och tystare gång. Gelcoaten i både solid färg eller djup flakemetallic ger skovets detaljer en otrolig finish.

  SE MODELLER

  Grizzly

  Trackers Grizzlymodeller är egentligen den ultimata fiskebåten i all sin enkla råhet. Men låt dig inte luras och tro att detta är en simpel båt. Mycket skrovteknologi gör att dessa modeller är så sidostabila och går så bra i sjön. På listan egenskaper kan man bocka av många unika fördelar. Som alla våra båtmodeller är Gryzzlys skrov skumfyllda och i princip osänkbara.

  Se modeller

  Mako

  Makobåtarna är legendariska i USA. De bygger både inshore och offshore-modeller i allra högsta kvalité. Primärt tillverkade med tanke på Floridas kust och vikar, men funkar precis lika bra i våra insjöar och skärgårdar. Allt på Makos båtar är i rostfritt och båtarna är självlänsande. Det skumfyllda skrovet som överträffar NMMA och US Coast Guards stränga flytkrav är rejält tilltaget i tjocklek.

  Se modeller

  Triton

  Triton Boats startades 1996 med visionen att bygga första tournament ready bassbåten med en konstruktion helt utan trä. Detta har de flesta märken sedan tagit efter, men Triton var först och blev genast ett mycket populärt märke på Amerikanska basstouren. I början av 2000 var Triton det bäst säljande bassbåtmärket i USA och modellutbudet breddades även med mindre bassbåtar samt modeller i aluminium.

  SE MODELLER

  Tahoe

  Amerikanska Tahoe tillverkar välutrustade familjebåtar i glasfiber som även fungerar fint för fiske. Den perfekta bad eller vattensportbåten och med utfälld biminitop kan man även hitta skugga under de varmaste soldagarna. Modellerna har massor med stuvfack och sköna dynor. Alla Tahoes modeller har höga fribord och klarar riktigt kraftig sjö.

  SE MODELLER

  Sun Tracker

  Pontonbåtar är helt fantastiska utflykt och fiskeplattformar som går snabbare och bättre i sjön än man kan tro. Detta är ett vanligt båtsegment i USA och vi har även sålt en hel del av dessa här i Skandinavien till mycket nöjda kunder. Hela familjen älskar en Sun Tracker. Båten är en superstabil bad och utflyktsplattform där man sitter och åker som en kung i de sköna sofforna. Fiskeguiden som tar ut större sällskap för en dag på sjön kunde inte ha bättre båtmodell.

  SE MODELLER

  Regency

  Regency är vårt mest exklusiva och lyxiga pontonbåtmärke. Alla detaljer är genomgående i högsta kvalitet. Pontonbåtar är helt fantastiska utflykt och fiskeplattformar som går snabbare och bättre i sjön än man kan tro. Detta är ett vanligt båtsegment i USA och vi har sålt en hel del av dessa här i Skandinavien också till mycket nöjda kunder.

  SE MODELLER

  Mojo Jon

  Vår egna Jon-boat serie i samarbete med Tjeckiska Lugafo Aluminium Boats. Vi blev riktigt imponerade av Lugafos kvalitet och fabrik när vi, sedan Tracker valde att plocka bort Topper ur sitt sortiment, letat efter en tillverkare att samarbeta med som fyller detta tomrum i vårt sortiment av mindre aluminiumbåtar. Vissa modeller är custom designade av oss med kastddäck som även har lucka och anpassade för att montera elmotor i fören.

  SE MODELLER

  Topper

  Trackers populära småbåtar eller så kallade "biltaksbåtar". Båtarna är lätta och stabila med sin platta botten. Det finns mängder av tillbehör och utrustningsalternativ för modellerna.

  SE MODELLER

  Ockelbo

  En Svensk klassiker i skärgårdsmiljö och insjöar. Ockelbo bygger båtar som är både förnuftiga och känsloladdade. Inspirationen hittar de till sjöss och från Ockelbos 50-åriga historia som båtbyggare.

  SE MODELLER