Kontakta oss

Kom i kontakt med oss!


  Butik

  I vår butik och showroom i Pålsboda utanför Örebro finns oftast mängder av båtar, motorer, båt och fisketillbehör på display och till försäljning. Utbudet varierar hela tiden och vi har ej samtliga modeller hemma, då vi har båtar som levereras till kunder hela tiden. Om vi inte har den modell du söker hemma, går det givetvis utmärkt att beställa precis den båt du önskar i vårt utbud av närmare 80 modeller med all tänkbar utrustning. Båtarna utrustas sedan med Svenska motorer från Mercury. Tveka inte på att höra av er innan ett långväga besök för att höra vilka båtar vi har hemma i dagsläget.

  Vi säljer mycket begagnade båtar. Både inbyten och försäljningsuppdrag via vår båtförmedling. Alla begagnade båtar hittar ni här på vår Blocketbutik. Nya båtar som vi ej har hemma för stunden går givetvis alltid jättebra att beställa, kontakta oss för offert och leveranstid.

  Hos oss kan du köpa din nya utombordare från Mercury och alla eftermaknadsprodukter till Evinrude. Båttrailertrailers från TK eller Respo.

  Vi har även begagnade båtar på lager. De begagnade finns alltid listade i vår Blocketbutik och vi erbjuder även hjälp att sälja din båt via vår Båtförmedlingstjänst.

  Mojoshop

  Vår populära webshop Mojoshop.se hittar du givetvis även fysisk hos oss i anslutning till vårt showroom.

  Här finns ett enormt utbud av allt man kan önska sig av båttillbehör och marinelektronik men även reservdelar och olja till din motor.

  Vi har även fiskespön och ett unikt utbud av fiskebeten och andra produkter för sportfiske.

  För att kunna erbjuda Europas största utbud av specialprodukter för din fiskebåt har vi agenturen i Skandinavien för:

  St Croix – världens finaste fiskespön. Säljs direkt hos oss eller hos någon av våra återförsäljare i Sverige.
  Power-Pole – ankringssystem. Vi är Power-Poles enda certifierade garanticenter i Europa.
  Cisco fishing systems – båttillbehör
  Tempress – båttillbehör
  Megaware – båttillbehör
  Pro Charging Systems batteriladdare – En av världens största tillverkare av laddare
  Bass pro shops – båttillbehör, fiskekläder, outdoor mm
  Cabelas – båttillbehör, fiskekläder mm mm
  Deck-it – monteringssystem
  Immi – BoatBuckles system för fastspänning av din båt
  Mojo Clothing – vår egen kollektion av kläder

  Utöver detta erbjuder vi tillbehör, reservdelar, marinelektronik och utrustning från bland annat Minn kota, Motorguide, Comstedt, Seastar, Lowrance, B&G, Simrad, C-Map, Humminbird, Garmin, Navionics, QuickSilver, Attwood, MarineFloor, Ram Mounts, JP Trailer, TK trailer och Respo mm. Vi erbjuder även produkter från Byggplast och båtprylar.