Kontakta oss

Kom i kontakt med oss!


  10% rabatt på service!

  Nu är det hög tid att boka in service på din motor eller båt så den är redo inför nästa säsong! Boka din service innan sista oktober och få 10% rabatt! Service bokas in löpande och måste ej utföras innan sista oktober. Vi bokar in tid och datum som passar dig där du antingen lämnar båten innan eller en fast tid där du kan kan njuta av vårt goda kaffe och kolla in vår butik medan du väntar och sedan tar med dig båten när servicen är klar.

  Ni har väl inte glömt att serva era båtmotorer även om garantin inte kräver det?

  • Om du servar motorn nu på hösten så får du en indikation på hur motorn mår och vi hinner i lugn och ro reparera eller serva den under vintern.

  • Varför vi byter växelhusolja på hösten är också för att förebygga ytterligare skador och en försenad sjösättning för er.

  • Om en packbox läcker i växelhuset så hittar vi det nu och renoverar det inför sommaren och du slipper att växelhuset riskerar spricka av frostsprängning om det kommit in vatten.

  Vi är märkesverkstad Mercury och Evinrude, men utför service och reparationer även på andra fabrikat. Vi har all ny teknik, datorutrustning och specialverktyg för att koppla upp och felsöka och avläsa din motor och vår personal är proffs på att hjälpa dig på bästa sätt. Vidare har vi servicebil och kan hjälpa dig med din båt på plats vid brygga eller hämta och sjösätta din båt.

  Passa på att Vinterkonservera utombordaren och vinterstabilicera bränslet om du ska vinterförvara båten i minusgrader.

  Vi kontrollerar och går igenom och testar batterier, kopplingar och elektronik i din båt samt kontrollerar belysning/hjullager/bromsar på din trailer.

  Vår verkstad har vunnit pris för Customer Excellence på service, reparationer, nyförsäljning och garantiåtaganden av Mercury. Med en kundnöjdhet över 94 Customer Satisfactory Index, CSI-poäng. 

  För att boka din service eller andra verkstadsärenden vänligen kontakta:

  Patrik Löfgren
  Verkstadschef

  patrik@mojoboats.se
  Telefonväxel: 0582-688800

  Eller fyll i vad du önskar ha hjälp med här i Reparation & Service-formuläret där du enkelt kan beskriva ditt ärende och även bifoga bilder. Så återkopplar Patrik snarast!

  Välkomna!