Kontakta oss

Kom i kontakt med oss!


  Föredrag om Gädda med Tobias Fränstam hos oss lördag 28 jan

  Team Mojoboats Tobias Fränstam som är aktuell med sin storsäljande bok Gäddbibeln kommer till oss och håller föredrag i vår butik i Pålsboda, lördag den 28 januari klockan 11:00. Fri entré!

  ”Hör fiskeribiologen och en av Sveriges största sportfiskeprofiler Tobias Fränstam berätta om gäddan och sin nya bok Gäddbibeln – den första heltäckande boken om gäddan sedan 1970-talet. Gäddbibeln är en komplett lots för varje sportfiskare.

  Oavsett om du är nybörjare eller veteran. Tobias tar med oss på en fantastisk resa under vattenytan och delar med sig av djup kunskap om fiskevård och sina bästa fisketips. Flock eller revir. Djupt eller grunt. Klart eller grumligt. Gäddans sinnen. Insjö eller kustmiljö. Här återfinns gamla såsom nya fiskemetoder och redskap.

  Vi får lära oss om omgivningsfaktorer som väder, vattenstånd, månfas, bananer i båten och gäddans fiender.”

  Passa samtidigt även på att köpa Gäddbibeln i vår butik! Tobbe kommer även signera boken till de som önskar. Vår butik är just nu fullproppad med massor av lagerbåtar, båttillbehör, fiskeutrustning och specialpriser på St. Croix-spön! Vi har öppet från 10:00 till 14:00 den lördagen. Välkomna!