Kontakta oss

Kom i kontakt med oss!


  Handelskrig och höjda tullavgifter

  Det har inkommit en del frågor till oss sista tiden om strafftullarna. Enligt ett nytt beslut så tas strafftullarna tillfälligt bort från och med den 1 januari 2022.

  Våra priser på båtar och båtpaket, som nu säljs och har sålts, som kommer hem efter den 1:a januari påverkas inte alls av detta. Varken vi (Mojoboats) eller du som kund påverkas alltså. Mojoboats, som är White River Marine Groups största återförsäljare utanför USA, har fått priserna subventionerade av White River under tiden handelskriget pågått. Mycket generöst av White River Marine och en tanke från dom att hjälpa sina kunder att få båt till samma pris oavsett strafftull eller inte.

  Se inlägget vi postade 6:e juli 2018 när strafftullen infördes och vi fick subventioneringen från White River Marine Group.

  Nu när strafftullarna försvinner så försvinner givetvis även våra subventioner. Det betyder att priserna kommer att vara detsamma både före och efter 1:a januari. Det blir då, precis som när strafftullarna infördes, oförändrade priser hos oss. Inga av våra kunder behövde då betala något mer för båten för att de köpte båt efter strafftullen infördes. Vi höjde med andra ord aldrig våra priser på grund av strafftullarna.

  Att vi haft subventionerade priser från vår leverantör och att priserna ej ändras nu, är även en trygghet för våra kunder som redan köpt eller bokat båt under tiden strafftullarna funnits. Vi förstår själva att det inte skulle vara kul om man precis bokat en båt och sedan sänks priset veckan efter och andrahandsvärdet minskar drastiskt. Så är nu INTE fallet.

  Att köpa båt av oss är en trygghet. Vi har världens största sportfiskebåtstillverkare i ryggen. Ett företag som varit ledande i utvecklingen av sportfiskebåtar i 44 år och har marknadsledande garantier. Välkomna till oss på Mojoboats. Många båtar är påväg hem och kommer kunna ta emot ordrar under hela 2022. Är man i köptankar, börjar det bli dags att lägga sin order för att ha båten levererad och klar till kommande säsong!

  White River Marine Group grundades 1978 och är världens största tillverkare av sportfiskebåtar och ägare av Bass Pro Shops. Mojoboats är exklusiv Skandinavisk dealer för WRMG’s båtmärken Tracker Boats, Nitro Boats, Ranger Boats, Triton Boats, Mako Boats, Tahoe Boats, Sun Tracker, Regency samt Ascend.