Kontakta oss

Kom i kontakt med oss!


  Nya isfiskespön och andra nyheter i kylan

  Vintern är här med besked och vi har precis fått hem St. Croix’s nya serie Croix Custom Ice som sätter en helt ny nivå på isfiskespön! Aldrig har vi sett något såhär välbyggt och lätt. Serien innehåller många olika spön för att passa alla typer av isfiske. Ringar, kork och klinga är alla premium och det ger spön med högre prestanda än konkurrenternas!

  Till dessa spön rekommenderar vi att använda en haspelrulle i storlek 1000 eller en inline/centerpin-rulle för bästa känsla. Observera att Croix Custom Ice inte har något rullfäste och att rullarna därför ska tejpas fast med eltejp, true American style!  Trophy Taker – Det längsta Croix Custom Ice är 36 tum (91cm), medium heavy power och fast aktion. Här snackar vi spö för stor fisk, Trophy Taker, bara namnet säger allt! Rikligt med kraft att kroka stor gös, gädda och till och med lake och inga problem att fiska tunga pirkar och balansare med kraftiga ryck. Vårt val till pimpel på gös och gädda!
  1860 kr med fri frakt från Mojoshop

  Perch Seeker – 32 tum (81cm), medium light power, extra fast action. Perch Seeker är som namnet säger framtaget till abborrfisske, främst med lätta skedar och spoons, microbalansare och små vibrationsbeten. Längden hjälper till att fiska betet med högre lyft och det blir också lättare att drilla stor fisk!
  1740 kr med fri frakt från Mojoshop
  House Rod – 30 tum (76cm), medium power, extra fast action. House Rod är ett ”do it all”-spö till ädelfisk och även abborre. Kommer verkligen till sin rätt med balansare av mindre typ samt traditionella pirkar.
  1740 kr med fri frakt från Mojoshop
  Tungsten Tamer – 28 tum (71cm), medium light power, extra fast action. Tungsten Tamer är ett toppenspö till microbalansare och lätta pirkar, perfekt till dig som fiskar bla röding, regnbåge, sik mm.
  1610 kr med fri frakt från Mojoshop
  Mojo Ice – En billigare spöserie vi tog hem redan förra året. Designat hos St. Croix i Park Falls, Wisconsin, men tillverkade i Mexiko. Mojo Ice är en serie mycket prisvärda spö för isfiske med haspel eller centerpin. Superkänslig klinga och ett rullfäste som ger otrolig känsla oavsett rulle eller hur du vill greppa spöt! Lätta rostfria öglor som är stora så dom inte fryser igen så lätt. Finns i flera längder från 24″ – 36″.
  Från 620 kr med fri frakt från Mojoshop

  Kolla in Mojo Ice-spöna in action där Albin söker gös med Lowrance Active Target.

  Kolla in våra mössor i Mojoshop här!

  Del två då Albin med sällskap av Erik testar Mojo Ice-spöna i ytterligare en sjö.

  Praktiska fiskehandskar finner du här på Mojoshop!

  För ännu mer inspiration för isfisket rekommenderar vi Team Mojoboats Daniel Nilssons podcast Time Is Fish! I senaste avsnittet nördar Daniel och Albin ner sig rejält i isfiskets tekniker. Lyssna på Time Is Fish här på Spotify.