Kontakta oss

Kom i kontakt med oss!


  Nya Mojoshop.se ute nu!

  Nu ligger vår webshop online i en ny modernare och responsiv skepnad! Shoppen är proppfull med BoatBuckles, TransomSavers, DockStix, St. Croix spön, ekolod, elmotorer och massa mer. Allt för din sportfiskebåt oavsett båtfabrikat eller hemmabygge helt enkelt.

  Vi har precis fyllt på med mängder av tillbehör för Mercurymotorer så som servicekit, impellrar, propellrar, tändstift, gasreglage, oljor, hubkit, hotfoot gaspedaler med mera. Ja, i princip alla tillbehör och delar du kan tänka dig till din Mercurymotor.

  Givetvis finns även oljor och reservdelar för Evinrude i shoppen.

  På Mojoshop kommer olika betesbyggare presenteras och deras exklusiva beten säljas i en begränsad upplaga under flaggan Mojo Custom. Betena säljs enbart i vår butik i Pålsboda eller online på Mojoshop. Först ut är Fredrik Renz och Lasse Modemgurka Sjöblom. Flera betesbyggare och beten presenteras löpande. På bilden Renzsteins “BeastGlide Mojo” som säljs för 325kr här!

  Nytt som just kom in är Meritsun litiumbatterier med display på 24v 50Ah och Bluetooth på 12v 100Ah där man kopplar batteriet mot en app och kan se procent, spänning, laddcykler och temperatur.

  Tack till Daniel Ferm på Fermedia för kodning och uppstyrning!

  Välkomna in och shoppa loss!