Kontakta oss

Kom i kontakt med oss!


  Rabatt på båtutbildning till våra kunder

  Mojoboats tar sjösäkerheten på största allvar. Vi säljer fantastiska och ofta snabba båtar som kräver ansvar och kunskap för att framföra på rätt sätt. För att underlätta för våra nya båtköpare och även erfarna kaptener som vill uppdatera sig på sjöfart och regler erbjuder vi nu i samarbete med Svensk Båtutbildning våra kunder 20% rabatt på kurs för Förarintyg som sker på distans.

  Så här fungerar det:

  • Du bokar kursen på Båtutbildning.se/
  • Maila orderbekräftelse, faktura eller liknande som visar att du är kund hos Mojoboats till info@batutbildning.se för att få rabatten.
  • Båtutbildning skickar sedan all information, samt litteratur och material.
  • Du bokar examination, skriver provet och får ditt intyg.

  Om Båtutbilning från deras hemsida:

  Navigations- och båtkurser, nu med utbildningsgaranti!

  Förarintyg, Båtpraktik & Kustskepparintyg i Stockholm & Göteborg samt på distans

  Välkommen till Svensk Båtutbildning! Vi erbjuder navigations- och båtkurser i centrala Stockholm och Göteborg samt på distans för dig som älskar skärgården och havet. Vår utbildningsgaranti innebär att du får läsa om kursen utan kostnad om du mot förmodan inte klarar examinationen. Verksamheten är primärt fokuserad på tre kurser:

  1. Förarintyget som är grundkursen, kallas även Förarbevis. Läses i klassrum under en helg i Stockholm eller Göteborg alternativt som lärarledd distanskurs via Zoom. Förarintyget erbjuder vi också som distanskurs som du läser helt på egen hand.
  2. Båtpraktiken som är en praktisk kurs på havet i båt med instruktör under 4 timmar. Kursen går i Stockholm och på Orust på västkusten.
  3. Kustskepparintyget som är forsättningskursen, kallas även skepparexamen. Kursen är för dig med större båt (över 12 x 4 meter) och/eller intresse av att lära mer. Förarintyg och Båtpraktiksintyg är krav. Läses under en lärarledd helg i Stockholm eller Göteborg eller som distanskurs som du läser på egen hand.

  Båtutbildning erbjuder även SRC-certifikat (VHF-intyg) som distanskurs. Välkommen att boka din kurs hos oss idag!