Kontakta oss

Kom i kontakt med oss!


    Vi söker medarbetare!

    Mojoboats fortsätter att expandera och vi behöver nu förstärkning. Mojoboats AB är idag Sveriges ledande företag inom sportfiskebåtar och vi är idag totalt 8 st medarbetare. Vi är ett riktigt sammansvetsat team som brinner för fiske, båtar, vårt företag och våra produkter. Vår båthall, butik och verkstad är beläget i Pålsboda utanför Örebro. 

    Vi söker nu en medarbetare till vår webshop och butik. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande med inriktning på att just sköta vår webshop och fysiska butik. Sysslorna är bland annat inköp, in och utleveranser, hantera artiklar och lagersaldo i webbshop och affärssystem. Se till att vi har reservdelar och tillbehör i lager och butik samt att butik och lager är i presentabelt skick. Tjänsten kommer att vara deltid 4tim/dag till att börja med, samt chans till mer arbetstid och att växa in i rollen och utveckla sig.

    Vi ser gärna att vår nya medarbetare är båt och fiskeintresserad, noggrann, strukturerad, stresstålig, har ordningssinne och datavana samt ha en hög servicenivå. Tjänsten vi söker är fast och tills vidare anställning med individuell lönesättning och vi tillämpar provanställning. 

    Ansökan, löneanspråk och CV sker till Mia på mia@mojoboats.se. Vill du veta mera om tjänsten går det också bra att kontakta Mia på telefon. Ring då 0582/688800 och välj ekonomi samt fråga efter Mia.