Kontakta oss

Kom i kontakt med oss!


  Ny design på Mojoboats.se

  Välkomna till vår nya hemsida vi tagit fram tillsammans med On Media Group.

  Alla båtmodeller från våra tio båtmärken är uppdaterade till 2020 modeller med uppdaterade tillbehör, massor av bilder, videos och en smart lösning för offert. Är du intresserade av en båtmodell kan du enkelt klicka i önskad motor, färg, extrautrustning så som elektronik, trailer med mera, sedan bara klicka offert så återkommer vi med just en offert!

  Evinrude och Mercury har fått en egen sektion under Motorer. Vi har just nu under våren kampanjpris på samtliga nya lagermotorer.

  Helt nytt är vår båtförmedling. Många har svårt att själva sälja sin båt privat då många köpare vill ha en trygg och välkänd firma som även kan erbjuda finansiering. Därför utökar vi försäljningsuppdragen och kan hjälpa alla oavsett båtfabrikat att sälja båten. Läs mer under Båtförmedling som också har ett smart formulär där man enkelt beskriver sin båt och kan bifoga bild.

  Verkstaden har fått en egen sektion och även den ett enkelt formulär om du vill boka in service eller reparation på din båt oavsett fabrikat.

  Under Produkter listar vi våra exklusiva båttillbehör vi har agentur på som till exempel Power-Pole och St. Croix Rods. Nytt för våren är att vi själva säljer St. Croix spön i vår butik och strax på Mojoshop.se. Vi har givetvis kvar våra återförsäljare i sportfiskebutiker runt om i Sverige under St. Croix Återförsäljare kan du hitta butiken närmast dig. Denna sektion är ej fullständig nu vid lanseringen, men kommer fyllas på snarast.

  Hoppas ni gillar nya sidan! Nu ska vi fortsätta producera fler videos och annat intressant att fylla sidan med!
  Tack till Jimmy och Martin på On Media Group!