Kontakta oss

Kom i kontakt med oss!


  White River Marine som tillverkar Tracker tillverkar flest båtar och sportfiskebåtar i hela Världen.

  Redan 1978 skapade Johnny Morris, då proffs på Amerikanska bass touren och redan ägare av Bass Pro Shops, den första ”Ready-To-Fish”-båten: Bass Tracker. Modellen blev omedelbar succé och är fortfarande Världens bäst säljande sportfiskebåtsmodell. Nuförtiden heter den ProTeam 175TXW och är vidareutvecklad och moderniserad för att som alla Trackers modeller, ligga i utvecklingens absoluta framkant.

  White River Marine Group äger även Nitro, Mako, Tahoe, Ranger, Triton, Stratos, Legend, Sun Tracker, Regency & Ascend. De gigantiska sportfiske & outdoor-kedjorna Bass Pro Shops och Cabelas ägs även de av företaget. Mycket kunskap, kvalitet, muskler och innovation ligger bakom alla dessa toppmärken under samma paraply.

  Mojoboats har exklusivt Skandinaviska distributionen av samtliga märken och är White River Groups största dealer utanför USA. Vi distribuerar båtar i hela Norden. Mojoboats har vunnit pris för bästa internationella dealer åtta år i rad.

  Nöjdast kunder

  Tracker har vunnit CSI de sju senaste åren i rad.

  CSI, ”Customer Satisfaction Index Award”, är ett prestigefyllt pris från den oberoende organisationen NMMA – Amerikanska National Marine Manufacturers Association. Detta innebär att Tracker de sju senaste åren har flest nöjda kunder, minst garantijobb och högst kvalitet. Enkelt förklarat marknadens bästa båtar baserat på helt oberoende statistik. Läs mer om CSI Award här.

  Konstruktion

  Enda aluminiumbåttillverkaren i Världen som har robotsvetsade skrov.

  Robotsvetsning ger alltid högre och jämnare kvalitet än manuellt svetsade båtar och är helt fri från läckande nitar. Robotsvetsning har ingen dålig dag, är aldrig måndagstrött och håller alltid högsta kvalitet. Se videos om Trackers unika tillverkningsprocess här.

  Skrovet

  Alla våra modeller utom de allra enklaste roddbåtarna har som allra minst 2,54mm 5052 marinaluminium i HELA skrovet. Många båtmärken idag döljer den verkliga skrovtjockleken och har uppgiven tjocklek endast på vissa delar. Trackers deep V reling är över 10 cm breda (Proteam-modellerna ännu bredare), svetsade och helt integrerade i skrovet, självklart sitter där också avbärar/relingslist i gummi.

  Ett enkelt sätt att se hur kraftigt byggt skrovet är, är att jämföra båtens vikt. Material och en stabil konstruktion kostar, men Tracker tummar inte en millimeter på kvalitén.

  V-botten.

  Trackers deep v modeller Proguide och Targa har klassernas djupaste v botten, hela 20 grader i aktern. Kombinationen bredd, v-botten och det reverserade chinehullkonstruktionen ger både stadga och sjöegenskaper utan motstycke. Detta är omöjligt i en smalare båt då den antingen blir rank eller stampig i lite sjö.

  Helsvetsad, förstärkt akterspegel helt utan trä och nitar.

  Tracker slutade med trä i akterspegeln för länge sedan. Alla som har haft båtar ett tag vet vilket problem det är med ruttnande akterspeglar, Tracker väljer istället att bygga akterspegeln i en stabil stryktålig aluminiumbox-konstruktion.

  Exklusiva VERSATRACK® i relingen.

  Ett unikt, patenterat system med mängder av tillbehör att köpa till. Systemet är ett spår som går på insidan av hela relingen. Det finns en uppsjö av Versatrack originaltillbehör, men eftersom systemet bygger på M6 vagnsbult kan du enkelt montera i princip vad som helst i relingen utan att behöva skruva sönder något i båten. Det du monterar sitter otroligt stadigt, men kan ändå enkelt justeras och flyttas runt hela båten. Många båttillverkare idag försöker kopiera Trackers Versatracksystem, men detta är originalet. Från och med 2020  har Tracker inlett ett samarbete med Railblaza® som har tagit fram mängder med tillbehör.

  Utveckling och teknologi.

  I den högteknologiska fabriken i Springfield, Missouri tillverkas båtarna med minutiös kontroll. Tracker tillverkade också en gång i tiden nitade båtar, men har övergett metoden såsom de flesta Nordiska tillverkare, till exempel Buster. Dock är Tracker unika bland svetsade båtar i och med sin robotsvetsning. Alla Amerikanska flottans båtar är idag svetsade då metoden visat sig helt överlägsen.

  Ytfinish

  Patenterad lack och ytskikt.

  TRACKER Diamond Coat™ är en flerskikt pulverlack som är tre gånger hårdare, upp till fyra gånger tjockare och håller upp till 20 gånger längre än traditionell färg. Diamant Coat™ är den mest hållbara och miljövänliga färg som används på någon aluminiumbåt i dag. Lackeringsprocessen är helt motoriserad i Trackers högteknologiska fabrik med ett alltid lika perfekt resultat. Se en video om Trackers unika Diamond Coat här.

  Kvalitet

  Tracker håller högsta kvalitet in i minsta detalj och det sparas inte in på någonting.

  Alla delar och tillbehör i en Tracker kommer från marknadsledande tillverkare t.ex Tempress, Dowco, svenska Johnsson pumpar, QuickSilver, Springfield, Whitecap m fl. Några andra exempel: Luckor på kastdäck är förstärkta och helt i aluminium istället för plast eller trä. Slangklämmor i rostfritt stål istället för buntband. Elektriska Johnsonpumpar för utpumpning av livewelltank istället för wire till plastlock osv. Vi är mycket stolta över våra båtar och de tål att jämföras in i minsta detalj.

  Volym och bredd

  Volym och bredd Tracker Proguide och Targa

  Bredden är ända upp till 40cm bredare än många liknande fabrikat i samma längd. Detta ger en mycket större innervolym och därmed mycket större båt, betydligt stadigare och mer fishability. ProGuide V16 är hela 223,5cm bred, ProGuide V165 och V175 hela 246cm bred och Targa V18 och V19 fantastiska 259cm.

   

  Bäst garantier

  TRACKER Promise-garanti – den bästa fabriksgarantin på aluminiumbåtar idag.

  • 5 års för-till-akter-garanti.
  • 3 års garanti på pulverlackfinish.
  • 3 års garanti på fabriksinstallerade elmotorer och ekolod.
  • Livstids garanti på skrov och kastdäck.
  • Garantier även för vidareförsäljning.
  • Full täckning under hela garantiperioden – helt utan förbehåll och avdrag.

  Självklart är allt CE märkt och alla garantier enligt svensk konsumentköplag gäller. Trackerbåtarna utrustar vi med motorer från antingen Mercury eller Evinrude, levererade från våra svenska distributörer  med deras garantier. Både Evinrude och Mercury har 5 års garanti på deras flesta utombordsmodeller.

  För mer utförlig förklaring om Trackers garantier, läs vidare här på www.trackerboats.com

  Se alla våra Tracker modeller!

  Till Båtarna